Close

28ης Οκτωβρίου 9, 640 03 Κρηνίδες Καβάλας | Τηλ & fax: 2510 516609, 2510 622789 | info@gnosiproodos.gr

VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ 25 – 29

Ξεκινά το πρόγραμμα Voucher για 30.000 ανέργους 25-29 ετών

‘Βγήκε’ η προκήρυξη για το νέο Πρόγραμμα Voucher ‘Επιταγή εισόδου για νέους ΗΛΙΚΙΑΣ από 25 ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ’

Σύμφωνα με το σχέδιο η δράση αφορά 30.000 άνεργους νέους ηλικίας από 25 μέχρι 29 ετών (γεννημένοι από 01/01/1985 έως 31/12/1989), εκ των οποίων:

 • 12.000 θα είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων / ΤΕΙ
 • 18.000 θα είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Η δράση επίσης περιλαμβάνει:

 • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών, με έμφαση στην ανάπτυξη οριζόντιων δεξιοτήτων,
 • Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, συνολικής διάρκειας 450 ωρών και με διάρκεια που δε θα υπερβαίνει τους 6 μήνες,
 • Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης,
 • Τρεις φάσεις πληρωμών των ωφελουμένων (1η με την ολοκλήρωση της θεωρητικής κατάρτισης – 2η με την ολοκλήρωση 180 ωρών πρακτικής άσκησης και 3η με την ολοκλήρωση 240 ωρών πρακτικής άσκησης).

Το εκπαιδευτικό επίδομα θα είναι:

 • Για τους αποφοίτους Πανεπιστημίων/ΤΕΙ 2.550€ (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων)
 • για τους αποφοίτους Δευτεροβάθμιας/Μεταδευτεροβάθμιας 2.280€ (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων)

Η επιλογή των συμμετεχόντων και η εγγραφή τους στο Μητρώο Ωφελουμένων θα γίνει με μοριοδότηση, βάσει των παρακάτω κριτηρίων:

 1. Διάρκεια συνεχόμενης ανεργίας,
 2. Ετήσιο εισόδημα ατομικό ή οικογενειακό (οικ. έτος 2014). Ως ατομικό εισόδημα, νοείται το εισόδημα του υπόχρεου σε περίπτωση που υποβάλλει μόνος του φορολογική δήλωση (π.χ. άγαμος, μονογονέας, διαζευγμένος). Ως οικογενειακό εισόδημα, νοείται το εισόδημα του υπόχρεου, της συζύγου και των εξαρτώμενων μελών του.
 3. Συμμετοχή ωφελουμένων σε αντίστοιχες δράσεις.

Οι ωφελούμενοι που θα επιλέξουν το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης(1) ΓΝΩΣΗ-ΠΡΟΟΔΟΣ στις ΚΡΗΝΙΔΕΣ για την υλοποίηση του προγράμματος, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν:

 • Δωρεάν πιστοποιητικό γνώσεων πληροφορικής αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ. (κατόπιν εξετάσεων στο φορέα πιστοποίησης)

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι αιτήσεις γίνονται μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Υπουργείου Εργασίας www.voucher.gov.gr Αν έχετε δώσει τα στοιχεία σε κάποιο ΚΕΚ – ΚΔΒΜ δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχετε υποβάλει αίτηση. Η υποβολή της αίτησης είναι αποκλειστικό δικαίωμα σας και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να λάβετε γνώση του μοναδικού σας κωδικού – Κ.Α.Υ.Α.Σ. μέσω του οποίου θα ελέγξετε όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα αν είστε στους επιτυχόντες ή όχι.

Το Κείμενο της Πρόσκλησης : Κάντε κλίκ εδώ για λήψη

Φόρμα Επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Διεύθυνση

Επιπλέον Παρατηρήσεις

Συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να απαντήσουμε στο μήνυμά σας; *

ΝΑΙ, επιθυμώ να επικοινωνήσετε μαζί μου (τηλεφωνικά ή με e-mail).

Η εταιρεία μας συμμορφώνεται με τις οδηγίες του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Τα προσωπικά σας δεδομένα που θα τηρήσει και θα επεξεργαστεί η εταιρεία μας στην βάση δεδομένων της, θα τα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά για την ενημέρωση σας σχετικά με το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν τα διαβιβάζει σε τρίτους και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα τα τηρήσουμε για το χρονικό διάστημα που απαιτείται, προκειμένου να εκπληρωθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα ενημέρωση. Έχεις δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης/ ανάκλησης της συγκατάθεσής σου, το οποίο μπορείς να ασκήσεις με αποστολή αίτησης στο e-mail info@gnosiproodos.gr Σε περίπτωση που θεωρείς ότι η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων παραβιάζει την νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείς να υποβάλλεις καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (http://www.dpa.gr/).

Για οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας

 • 2510516609
 • info@gnosiproodos.gr
 • 28ης Οκτωβρίου 9, 64003 Κρηνίδες, Καβάλας

Συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας; *

ΝΑΙ, συμφωνώ

Γνώση - Πρόοδος
Κέντρο Διά Βίου Μάθησης
Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης